Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wanneer je op werkdagen vóór 15:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze indien voorradig diezelfde dag nog verzonden. Je krijgt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Houd er rekening mee dat er op zondag en maandag geen pakketten/briefpost bezorgd worden.

Waarom heb ik geen orderbevestiging ontvangen?
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een orderbevestiging. Geen e-mail ontvangen? Kijk allereerst in je ongewenste mail. Mocht je hem daar niet terugvinden dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invullen van je gegevens. Wanneer dit het geval is, kun je contact met ons opnemen. Wij zullen ervoor zorgen dat dit opgelost wordt.

Komt er een product dat uitverkocht is weer terug op de website?
We proberen altijd de producten weer opnieuw in voorraad te krijgen. Houd daarom goed onze website of  facebook/instagram in de gaten. Ook voor ons blijft het een verrassing of we de sieraden/accessoire items opnieuw in handen kunnen krijgen.

Hoe kan ik me aanmelden/afmelden voor de nieuwsbrief?
Je kunt je aanmelden/afmelden voor de nieuwsbrief, door een e-mail te sturen naar: info@beadz-only.nl Vermeldt hierin of het een aanmelding of afmelding is, je naam en e-mailadres.

Staat je vraag er niet bij?
Je kunt ons gerust mailen: info@beadz-only.nl of vul het contactenformulier in.

Wij zullen je dan je mail z.s.m. beantwoorden

© 2019 - 2024 Beadz Only | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel